Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Muschiuletul il taiem in 3 pe lungime (fara sa taiem capatul)
Intr-un bol amestecam condimentele dupa gust cu ceapa, leurda, busuiocul, usturoiul tocat impreuna cu uleiul.
Condimentam fiecare fasie de carne cu amestecul de condimente, impletim si prindem capatul cu o scobitoare.
Punem muschiul intr-un vas cu vinul la marinat cateva ore.
Asezam muschiul in tava cu apa cat sa acopere 1/2 din carne, adaugam morcovul taiat felii, ciupercile (congelate am avut, intre fasiile de muschi adaugam felii de carnat, acoperim cu folie alimentara, in ultimele 10 min indepartam folia pentru a se rumeni.
Coacem muschiul pana ce se rumeneste frumos la 180 grade C.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola