Muschi de vita la cuptor cu bere

de ionix in Vita, 10 Dec 2009 | 28754 vizualizari

 

o fripturica foarte foarte fooooooooooaaaaaaaaaaarte frageda...
Carnea o sa fie atat de frageda incat n-o sa aveti nevoie de cutit pentru a o taia. :D

 

INGREDIENTE

  • 1kg muschi de vita
  • circa 6 linguri cu mustar
  • 2-3 linguri cu  ulei
  • 1/2 cana cu apa
  • o cana cu bere
  • 4 catei usturoi
  • foi de dafin
  • sare, piper, condimente (eu am folosit cimbru si busuioc)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la cuptor cu bere:

 

Muschiul de vita se taie rondele si se pune in apa rece cu putina sare pentru 15 minute.

Dupa aceea se condimenteaza si se unge cu mustar, pe o parte si pe alta. Bucatile se pun intr-un vas, vasul se acopera cu folie alimentara si se da la frigider pentru o ora.

Intr-o tava se pun lingurile cu ulei si se aseaza carnea in tava. Peste carne se taie rondele cateii de usturoi, se toarna si se pun foile de dafin.

Tava se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor, care a fost inainte incalzit. Se lasa la foc mic timp de o ora iar apoi punem cana cu bere. Se pune folia de aluminiu la loc dupa ce am pus berea. 

Se lasa focul la mediu si se lasa circa inca o ora sau o ora jumatate.

Se serveste calda langa o garnitura de orez, cartofi sau orice alte legume.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la cuptor cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Oana 1

10.12.2009, 21:08

Mmmm, chiar arata suuper si cred ca e buna si frageda! o sa incerc si eu!

luminita20_2006 1

10.12.2009, 21:18

olala ce bunatate avem noi aici

ionix 1

12.12.2009, 10:53

Oana, sa stii ca-i delicioasa... cel putin familia mea asa a spus

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vitel cu varza noua in vasul roman.