Muschi de vitel in sos de bere

de La Ancuta in Vita, 12 Dec 2010 | 2565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschi de vitel (4-5 felii)
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 500 ml bere blonda
  • 1 cana apa
  • 2 frunze dafin
  • cimbru
  • 2 linguri bulion
  • 1/2 lingura amidon
  • 1 lingura mustar
  • patrunjel verede tocat
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vitel in sos de bere:

Se spala carnea si se taie felii mai groase si se condimenteaza cu sare si piper.

Se curata ceapa si se taie marunt si se pune la calit in putin ulei pana devine sticloasa. Dupa ce s-a calit se scoate din ulei.

Se pune carnea la prajit in locul cepei si se mai adauga ulei daca este nevoie. Se lasa sa se prajeasca putin pe ambele parti.

Se toaca morcovul si pastarnacul marunt. Cand este prajita carnea se adauga ceapa calita, morcovul, pastarnacul, berea si apa. Adaugam frunzele de dafin, cimbrul si bulionul. Lasam sa fiarba cu capac pana scade apa si carnea este fiarta. Daca mai este nevoie mai adaugam putina apa.

Dupa ce a fiert se scoate carnea si se pastreaza la cald.

Adaugam in sos amidonul dizolvat in cateva linguri de apa si mustarul. Lasam pe foc si amestecam pana se leaga sosul. Adaugam patrunjelul tocat, potrivim de sare si stingem focul.

Noi am servit cu spaghete si sos din abundenta.

Sursa cu modificari

 

RETETA IN IMAGINI

Muschi de vitel in sos de bere-0
Muschi de vitel in sos de bere-1
Muschi de vitel in sos de bere-2
Muschi de vitel in sos de bere-3
Muschi de vitel in sos de bere-4
Muschi de vitel in sos de bere-5
Muschi de vitel in sos de bere-6

COMENTARII (34)

La Ancuta

La Ancuta 1

13.12.2010, 11:41

Multumesc Diva

MotanLaOale

MotanLaOale 1

13.12.2010, 13:35

bine arata si bun trebuie sa fie

La Ancuta

La Ancuta 1

13.12.2010, 14:44

foarte bun a fost Motan. A avut o aroma deosebita de la bere

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!