Muschiulet cu legume la cuptor

de Panacris in Porc, 1 Mai 2012 | 11602 vizualizari

 

Pentru cei care nu pot "gratari" azi le recomand o friputurica delicioasa la cuptor!

 

INGREDIENTE

  • muschiulet de porc 1 bucata,
  • ardei gras rosu 1 bucata,
  • ciuperci 1 borcan,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • cimbru,
  • slaninuta afumata,
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet cu legume la cuptor:

Muschiuletul se curata de pielite si se portioneaza. Se presara peste muschiuletul portionat, ulei de masline, sare, piper si cimbru. Se lasa la rece cel putin 1 ora sau pana a doua zi. Intr-o tava se aseaza muschiuletul marinat, felii de ardei, ciupercile feliate si bucatele de slaninuta. Se lasa la cuptor cca. 20 de minute, neacoperit. Se serveste cu piure de cartofi si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu sos de mustar