Rulouri din muschi de porc cu sos bechamel

de Rocsi in Porc, 12 Aug 2010 | 5836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de muschi de porc taiate foarte subtiri
  • o bucatica pastrama
  • o bucatica cascaval
  • 1 castravete murat
  • 1 borcan ciuperci conservate intregi
  • 1 lingura si jumatate mustar
  • piper
  • vegeta
  • boia de ardei

pentru sos:

  • 50 gr unt
  • 1 lingura si jumatate faina
  • 250 ml lapte
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din muschi de porc cu sos bechamel:

Carnea taiata fasii se bate putin cu ciocanul de snitele.


fiecare bucata de carne se condimenteaza cu piper,vegeta si boia de ardei.


apoi luam fiecare felie si o ungem cu putin mustar.


cascavalul se taie fasii subtiri cat un degetel mic.


la fel se procedeaza cu pastrama si castravetele murat.


pe fiecare felie se pune:o fasie pastrama,o fasie cascaval si 2 fasii castravete murat.


se ruleaza strans fiecare si se prinde cu o scobitoare.


se ia un vas yena si se unge din abundenta cu unt.


se aseaza rulourile in vas.


ciupercile se spala bine si se taie felii .


se aseaza peste rulouri in vas.


se presara niste boia de ardei pe deasupra,si se pune si jumatate canita de apa.


se pune capacul si se da in cuptor circa 1 ora ,o ora si 10 min.


intre timp preparam sosul bechamel(este reteta de sos a sylviei si nu pot decat sa va zic ca e foarte delicios....)


intr-o tigaita punem untul la topit.


apoi adaugam faina in ploaie si amestecam bine pentru a nu face cocoloase.


condimentam cu piper si un strop de vegeta,iar dupa incepem sa punem laptele cate putin.


punem lapte ,luam tigaia de pe foc si amestecam pana se omogenizeaza ,punem iar pe foc...si tot asa pana terminam laptele.


rulourile sunt gata,asezam pe o farfurie,deasupra punem sos bechamel si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din muschi de porc cu sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

nadina73 1

13.08.2010, 00:57

fetelor nici de mine nu scapati ca de raievin cu voideci rocsi tinete bine ca e jale mare venim in trib5f

Rocsi 1

13.08.2010, 10:32

eu ma bucur nadina nu imi e frik stai linistita

Cris2711 1

20.07.2011, 17:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu din carne de porc marinată