Fasole pastai cu costita afumata

de COSTEO in Porc, 25 Iul 2013 | 8003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2kg fasole pastai
  • 800 g costita afumata porc
  • 3 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 7 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 100 ml vin
  • 1 ceasca zeama de la costita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu costita afumata:

Fasolea ,se curata,se spala,si se pune la fiert in apa cu sare,cca 30 minute.Intre timp costita de porc se portioneaza si se pune sa fiarba,nu o fierbem de tot,o sa mai lasam sa fiarba cu fasolea.Intr-o cratita punem cepele ,ardeiul si rosiile tocate marunt, la calit cu putin ulei,dupa 10-12 minute,adaugam fasolea scursa de apa un strat,deasupra unul de costita si iar fasole.Punem o cescuta de zeama in care a fiert costita,si lasam 20 minute sa fiarba.Dupa 20 minute punem usturoiul zdrobit,sare,piper,cimbru si mai lasam 10 minute pe foc.La final cratita o bagam la cuptor pentru 15 minute la 160 grade,adaugand 100 ml vin alb.Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi,sau castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

COSTEO 1

25.07.2013, 18:16

Se poate si mai putina,fasole.

adnia 1

25.07.2013, 18:25

suuuper!

Rocsi 1

25.07.2013, 20:01

Imi plac pastaile si cand este sezon mananc des...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole galbena cu carne