Rulouri de porc cu fasole verde

de Rocsi in Porc, 20 Oct 2011 | 3868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 felii muschi de porc(dezosate si degresate)
  • fasole verde-pastai(cam 10 fire,pentru ca in fiecare rulou se pune cate o fasole verde )
  • 10 feliute kapia
  • 1 rosie mare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • jumatate de cana pasta de rosii de casa
  • 1 lingura pasta de gogosari
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc cu fasole verde:

Bucatele de muschi le spalam si le tamponam cu niste servete.

Le batem cu ciocanul de snitele putin ,apoi le condimentam pe ambele parti cu sare si piper.

Ungem fiecare bucatica de carne cu putina pasta de tomate.

Asezam cate o feliuta ardei kapia si cate un fir de pastaie verde.

Rulam bine si prindem cu scobitori.

Ungem o tava de cuptor cu unt.

Asezam rulourile in ea.

Rosia o spalam si o taiem felii rotunde.

Aceste din urma ,le asezam peste rulouri.

Usturoiul il curatam,il taiem feliute si il imprastiem peste rulouri.

Amestecam pasta de rosii de casa cu pasta de gogosari si cativa stropi de apa si il turnam in tava.

Deasupra presaram putin busuioc,sare si piper.

Acoperim tava cu staniol(pe care il gaurim din loc in loc),apoi o dam in cuptorul incins.

Il lasam la o temperatura potrivita.

Cand rulourile sunt aproape gata,le descoperim si le mai lasam 10 minute pentru a prinde o crusta.

Cand sunt gata le scoatem din cuptor si lasam putin sa se racoreasca.

Ne punem pe o farfurie o portie de rulouri si servim!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

24.10.2011, 11:35

draguta mea nadina

Bucataras Medi 1

24.10.2011, 20:56

ce frumoase, ce imbietoare............

Rocsi 1

24.10.2011, 21:06

multumesc doamna draga

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din carne de porc