Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Spalam bine orezul in mai multe ape apoi il punem la fiert in apa cu sare. Lasam sa fiarba 20 de minute.
Daca mai trebuie mai adaugam apa. Dupa ce a fiert acoperim cu un capac si il lasam 10 minute.
Intre timp taiem muschiuletul in bucati mici. Punem carnea intr-un bol impreuna cu sosul de soia si usturoiul taiat feliute. Lasam sa stea pana pregatim legumele.
Taiem ceapa rondele iar ardeiul feliute subtiri. Fasolea o taiem in bucati mai mici.
Incingem 2 linguri ulei de masline in wok si adaugam carnea. Amestecam bine pana isi schimba culoarea iar apoi o scoatem pe o farfurie.
In uleiul in care am prajit carnea adaugam legumele si lasam 5-10 minute, amestecand continuu.
Adaugam apoi carnea si sosul in care am marinat carnea. Dizolvam amidonul in cateva linguri de apa si il adaugam in wok. Lasam sa mai dea 2-3 clocote apoi adaugam piper si chili si oprim focul.
Servim cald alaturi de orezul fiert.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult