Frigarui pe bat, cu garnitura de cartofi si varza

de silvianart in Porc, 8 Ian 2017 | 605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150-200 gr. carne tocata
  • 3-4 linguri varza dulce
  • 1 cartof
  • 1 lingura maioneza
  • 2-3 fire marar
  • 1 lingura cascaval ras
  • 1 lingurita ceapa tocata fin
  • 1 catel usturoi
  • 1 ou
  • sare, piper, busuioc, chili, cimbru
  • betigase frigarui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui pe bat, cu garnitura de cartofi si varza:

Fierbem cartoful 12-15 min. Amestecam carnea tocata cu putin marar, cascavalul ras, usturoiul zdrobit, ceapa, sare, piper, chilii, busuioc si o lingurita din oul batut. Aplicam carnea pe betigasele de frigarui si asezam pe grill-ul incins. Rotim betigasele pana se fac pe toate partile.

Cartoful il dam cu sare, cimbru si ii dam o fata in tigaia, grill-ul, unde am fript carnea. Salata de varza o asezonam dupa gust.

Maioneza fac mai multa, cam 200 gr, si o tin la frigider.

Se asaza pe farfurie dupa bunul plac. Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui pe bat, cu garnitura de cartofi si varza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Lau 1

10.01.2017, 20:13

gustos

miki_a 1

10.01.2017, 21:26

Waw, ce poză de revistă! Bun tot ce ai pus pe farfurie!

silvianart 1

11.01.2017, 07:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi noi cu carne de porc