Frigarui pe bat, cu garnitura de cartofi si varza

de silvianart in Porc, 8 Ian 2017 | 2420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150-200 gr. carne tocata
  • 3-4 linguri varza dulce
  • 1 cartof
  • 1 lingura maioneza
  • 2-3 fire marar
  • 1 lingura cascaval ras
  • 1 lingurita ceapa tocata fin
  • 1 catel usturoi
  • 1 ou
  • sare, piper, busuioc, chili, cimbru
  • betigase frigarui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui pe bat, cu garnitura de cartofi si varza:

Fierbem cartoful 12-15 min. Amestecam carnea tocata cu putin marar, cascavalul ras, usturoiul zdrobit, ceapa, sare, piper, chilii, busuioc si o lingurita din oul batut. Aplicam carnea pe betigasele de frigarui si asezam pe grill-ul incins. Rotim betigasele pana se fac pe toate partile.
Cartoful il dam cu sare, cimbru si ii dam o fata in tigaia, grill-ul, unde am fript carnea. Salata de varza o asezonam dupa gust.
Maioneza fac mai multa, cam 200 gr, si o tin la frigider.
Se asaza pe farfurie dupa bunul plac. Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui pe bat, cu garnitura de cartofi si varza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Lau 1

10.01.2017, 20:13

gustos

miki_a 1

10.01.2017, 21:26

Waw, ce poză de revistă! Bun tot ce ai pus pe farfurie!

silvianart 1

11.01.2017, 07:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu cartofi aurii