Frigarui pe bat, cu garnitura de cartofi si varza

de silvianart in Porc, 8 Ian 2017 | 3017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150-200 gr. carne tocata
  • 3-4 linguri varza dulce
  • 1 cartof
  • 1 lingura maioneza
  • 2-3 fire marar
  • 1 lingura cascaval ras
  • 1 lingurita ceapa tocata fin
  • 1 catel usturoi
  • 1 ou
  • sare, piper, busuioc, chili, cimbru
  • betigase frigarui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui pe bat, cu garnitura de cartofi si varza:

Fierbem cartoful 12-15 min. Amestecam carnea tocata cu putin marar, cascavalul ras, usturoiul zdrobit, ceapa, sare, piper, chilii, busuioc si o lingurita din oul batut. Aplicam carnea pe betigasele de frigarui si asezam pe grill-ul incins. Rotim betigasele pana se fac pe toate partile.
Cartoful il dam cu sare, cimbru si ii dam o fata in tigaia, grill-ul, unde am fript carnea. Salata de varza o asezonam dupa gust.
Maioneza fac mai multa, cam 200 gr, si o tin la frigider.
Se asaza pe farfurie dupa bunul plac. Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui pe bat, cu garnitura de cartofi si varza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu carnati la cuptor