Taitei cu varza si bacon

de mihaelar63 in Porc, 30 Iun 2010 | 3491 vizualizari

 

am ,, cosmetizat '' taiteii cu varza adaugand si bacon , sa aiba mai mare succes!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr bacon [ sau kaizer ]
  • 1 varza mica indesata
  • 1 pachet taitei lati [ sau alte paste scurte]
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 rosie
  • 1 ardei iute 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu varza si bacon:


  1. baconul se taie pe lungime [ feliile sa fie mai lungi sa se poata rula ], se prajeste in ulei pana devin usor crocante , se scot pe o farfurie separat .

  2. in uleiul ramas se caleste varza taiata in prealabil fideluta + sare + piper .[ daca varza e cruda se caleste pana incepe sa se imoaie , e mai gustoasa si isi pastreaza mai bine vitaminele ]

  3. pastele se fierb , respectand instructiunile de pe pachet , se scurg si se amesteca cu varza calita ..

  4. se serveste calda cu baconul rulat si decorat cu rosie si ardei iute .

  5. merge bine servita cu rosii natur .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu varza si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

silvi0ara 1

30.06.2010, 10:30

Mihaela,ai dreptate este foarte buna.Si eu fac cat de des se poate.Minunata.
Toate furcile posibile pentru tine.

Rocsi 1

30.06.2010, 10:52

am auzit k in parte clujului se face des mancarea asta

nadina73 1

04.07.2010, 22:42

foarte bun nota 10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Stamppot zuurkool (varza acra cu cartofi si afumatura)