Ceapa umpluta, la cuptor

de mosuletulene in Porc, 15 Noi 2021 | 2657 vizualizari

 

Mi-au placut mereu provocarile, si gastronomice ;)

 

INGREDIENTE

  • 6 cepe rosii mari;
  • o lingurita rasa de oregano;
  • 2 ardei rosii gras;
  • 6 oua;
  • 500g macinata;
  • 400g rosii cherry tocate;
  • sare, piper;
  • 2 legaturi de patrunjel;
  • 100g cascaval ras;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceapa umpluta, la cuptor:

Se scobesc cu grija cepele, miezule se toaca si se pune la calit cu ulei si putina apa, la care se adauga oregano, se adauga ardeii tocati, cand se inmoaie se adauga carnea, cu rabdare se amesteca pana se patrunde bine, se adauga rosiile si se lasa la calit pana se evapora apa.

Se separa galbenusurile cu grija sa nu se sparga de albusuri.

Compozitia usor racita se adauga sarea, piperul, albusuri, patrunjel si se omogenizeaza cu rabdare foarte bine.

Se umplu cepele scobite, dar se lasa loc cat sa pui cate un galbenus si se dau la cuptor 30-40 min la foc mediu (180 grade C) spre sfarsit se scot si se pune deasupra cascavalul.

Se serveste cu bere ;)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa umpluta, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura crud - afumata, la cuptor