Musaca de cartofi

de ionela2682 in Porc, 14 Mar 2010 | 7616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi 2 kg
  • carne tocata 1 kg
  • ceapa 2 bucati
  • condinente pt carne
  • sare, piper
  • boia de ardei dulce
  • 6 oua
  • 3-4 lg smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Se curata cartofii, se taie rondele si se prajesc putin pe ambele parti. Carnea cu ceapa taiata marunt se caleste si se lasa pana ce scade toata zeama dupa care adaugam 2 oua si amestecam bine, piperam, saram, adaugam condimente si boia toate dupa gust.



Intr-un vas tapetat cu unt si pesmet se incepe asamblarea: un strat cartofi, unul carne si tot asa ultimul strat fiind de cartofi. Deasupra se toarna o compozitie formata din 4 oua si 3-4 lg de smantana.



Se da la cuptor pana se rumeneste dupa care se adauga cascaval ras si se mai continua coacerea pana se topeste acesta. Se serveste calda cu smantana deasupra!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

rivka 1

14.03.2010, 21:42

chiar nu am mai facut de mult musaca. e cazul sa fac si eu ..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti ardelenesti