Muschiulet de porc impanat, cu diferite feluri de piureuri

de nico15 in Porc, 26 Mar 2011 | 7973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •      300-350 g muschi de porc
  •      6 bucati de bacon
  •      3-6 fire de ceapa verde sau praz
  •      sare, piper,
  •      nucsoara
  •      120 g unt
  •      ulei
  •      2 cartofi
  •      2 morcovi
  •      2 pastarnaci



Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impanat, cu diferite feluri de piureuri:

 Se ia bucata de muschi se taie in trei bucati dar nu pana sus, se lasa baza de unde se incepe impletitura.

Pe fiecare bucata de carne se pune un fir de ceapa verde si 2 fasii de bacon, dupa care se impleteste iar la final se va prinde cu o scobitoare.
Se unge cu ulei si se condimenteaza cu sare si piper.
Dupa ce au fost in preabil curatate legumele se pun separat la fiert.
Muschiul se da la cuptor 25 de minute la 180 de grade.
Veficam daca legumele sunt fierte si trecem la prepararea piureurilor, adaugand unt si condimentand piureul de pastarnac cu nucsoara, piureul de morcov cu curry si piureul de cartof cu piper alb. Acestea se aseaza pe farfurie cu ajutorul si formei unei linguri.
Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impanat, cu diferite feluri de piureuri" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta Colosseum