Muschiulet de porc cu sos de capere

de Brindusa in Porc, 30 Ian 2011 | 3799 vizualizari

 

In luna decembrie am castigat un concurs culinar. Ieri am primit cadoul, pe care mi l-am dorit de mult: un mojar de la Jamie Oliver. Prin urmare, azi a trebuit sa-l probez. Si a iesit sosul asta de capere.

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschiulet de porc
  • 300 ml vin alb
  • 4 cm ghimbir, taiat bucati
  • 4 catei de usturoi
  • 5 boabe de piper negru
  • 4 linguri de capere
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos de capere:

Pune carnea la marinat in vin, ghimbir, usturoi si piper. Acoper-o cu folie de plastic si las-o minim 4 ore (sau peste noapte)

Incalzeste cuptorul la 200 C

Scoate carnea din marinada si sareaz-o putin. Pune-o intr-o tavita si adauga 200 ml de zeama strecuarata de marinada

Coace in cuptor cam 1 ora, sau pana cand carnea e facuta

In timpul asta mixeaza caperele intr-un mojar sau cu furculita


Cand friptura e gata, toarna sosul format in tava, in piureul de capere si amesteca bine .

Serveste felii de carne cu sosul de capere

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Brindusa 1

30.01.2011, 20:09

Multumesc pentru aprecieri, doamnelor

LUK 1

30.01.2011, 21:06

felicitari pentru concurs..eu o singura data am mancat un sos cu capere si mi-a fost rau...poate nu era de la capere dar..de atunci mi e teama sa mai mananc...

mamaieelena 1

30.01.2011, 21:41

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Filet de porc à la Wellington