Muschiulet de porc cu sos de capere

de Brindusa in Porc, 30 Ian 2011 | 5923 vizualizari

 

In luna decembrie am castigat un concurs culinar. Ieri am primit cadoul, pe care mi l-am dorit de mult: un mojar de la Jamie Oliver. Prin urmare, azi a trebuit sa-l probez. Si a iesit sosul asta de capere.

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschiulet de porc
  • 300 ml vin alb
  • 4 cm ghimbir, taiat bucati
  • 4 catei de usturoi
  • 5 boabe de piper negru
  • 4 linguri de capere
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos de capere:

Pune carnea la marinat in vin, ghimbir, usturoi si piper. Acoper-o cu folie de plastic si las-o minim 4 ore (sau peste noapte)

Incalzeste cuptorul la 200 C

Scoate carnea din marinada si sareaz-o putin. Pune-o intr-o tavita si adauga 200 ml de zeama strecuarata de marinada

Coace in cuptor cam 1 ora, sau pana cand carnea e facuta

In timpul asta mixeaza caperele intr-un mojar sau cu furculita


Cand friptura e gata, toarna sosul format in tava, in piureul de capere si amesteca bine .

Serveste felii de carne cu sosul de capere

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de capere" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Brindusa 1

30.01.2011, 20:09

Multumesc pentru aprecieri, doamnelor

LUK 1

30.01.2011, 21:06

felicitari pentru concurs..eu o singura data am mancat un sos cu capere si mi-a fost rau...poate nu era de la capere dar..de atunci mi e teama sa mai mananc...

mamaieelena 1

30.01.2011, 21:41

bun

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:32

Chiftele cu linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:29

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

pe 12.04 la 20:49

Paste cu pesto de leurda si spanac

pe 12.04 la 20:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:32

Chiftele cu linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:29

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

pe 12.04 la 20:49

Paste cu pesto de leurda si spanac

pe 12.04 la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos