Ceafa de porc la gratar

de alinutzika in Porc, 22 Iul 2011 | 2258 vizualizari

 

Ceva ce nu as putea refuza niciodata...oricat as fi de satula....:)))

 

INGREDIENTE

  • condimente: sare, piper, usturoi granulat, boia, ghimbir, etc.
  • 1/2 kg de ceafa de porc
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la gratar:

Se taie carnea in bucati relativ egale, cam de 1 cm grosime, se condimenteaza si se prajeste in tigaie antiaderenta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

ionela2682 1

22.07.2011, 19:39

alinutzika 1

23.07.2011, 00:15

multumesc pt aprecieri..eram sigura ca nu sunt singura carnivora convinsa din zona..

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu ciocolata alba
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!