Ceafa de porc la gratar

de alinutzika in Porc, 22 Iul 2011 | 4315 vizualizari

 

Ceva ce nu as putea refuza niciodata...oricat as fi de satula....:)))

 

INGREDIENTE

  • condimente: sare, piper, usturoi granulat, boia, ghimbir, etc.
  • 1/2 kg de ceafa de porc
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la gratar:

Se taie carnea in bucati relativ egale, cam de 1 cm grosime, se condimenteaza si se prajeste in tigaie antiaderenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

ionela2682 1

22.07.2011, 19:39

alinutzika 1

23.07.2011, 00:15

multumesc pt aprecieri..eram sigura ca nu sunt singura carnivora convinsa din zona..

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:21

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu piure de cartofi si sos de rosii cu busuioc