Mancare de muschi de porc cu ardei copti

de Rocsi in Porc, 19 Mai 2011 | 4108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr pulpa de porc dezosata si degresata
  • 6-7 ardei(si rosi si galbeni sa fie)
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de muschi de porc cu ardei copti:

Ardeii ii punem la copt pe o tava in cuptor,sau unde ii coaceti voi,depinde de posibilitati.


dupa ce s-au copt ii punem intr-un bol,ii presaram cu sare mare si ii acoperim cu un capac.


ii lasam acolo pana se racoresc ,apoi ii decojim,si le indepartam cotorii si semintele.


carnea o spalam bine ,o tamponam cu niste servete de bucatarie apoi o taiem bucati.


intr-o tigaie punem 2-3 linguri ulei si punem carnea,pe care o lasam circa 2 minute ,atat pe o parte cat si pe cealalta,pentru a iesi sangele din ea.


o acoperim bine cu apa ,o spumam pana incepe sa fiarba,apoi acoperim tigaia cu un capac si lasam sa fiarba carnea cam pe jumatate.


ceapa o curatam si o tocam marunt.


rosiile le decojim si le taiem cubulete.


dupa ce carnea a fiert pe jumatate adaugam ceapa si rosiile.


daca mai necesita apa carnea,mai adaugati,dar fierbinte.


cand e aproape fiarta carnea adaugam ardeii copti,rupti fasii,pasta de tomate si pasta de gogosari.


condimentam totul cu sare si piper.


mai lasam putin pe foc mancarea ,pana se intrepatrund toate gusturile.


Pofta buna!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de muschi de porc cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bucataras Medi 1

20.05.2011, 08:26

wow..........ce bunaciune ai facut.............

Rocsi 1

20.05.2011, 10:52

corina,medi

mamaieelena 1

23.05.2011, 15:19

ce bunatate !!rocsy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc sibian