Muşchiuleţ de porc imbrăcat in muştar

de Brindusa in Porc, 31 Ian 2010 | 4095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 muşchiuleţe de porc (mai mult de 1 kg)
  • 4 linguri de muştar
  • 2 linguriţe boabe muştar alb
  • 1 linguriţă boabe muştar negru (opţional)
  • sare, dupa gust
  • 200 ml ulei fara miros, pentru prajit
  • 1 pahar vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchiuleţ de porc imbrăcat in muştar:

Taie toate grasimile si tendoanele de pe muşchi. Amestecă muştarul cu boabele de muştar şi sarea şi pune+le pe o farfurie. Dă fiecare muşchi prin pasta formată.

Pune uleiul într-o tigaie mare şi prăjeste muşchiul pe toate părţile. În felul ăsta se păstreză toate sucurile înăuntru.

Pune toate bucăţile de carne într+o tavă cu vinul si coace în cuptor la 190C cam 1 oră (pâna ce carnea e făcută, dar nu e uscată).

Scoate carnea din tavă. Răzuie toate rămaşiţele din tavă, pune 1-2 pahar vin alb (sau supă de pui clară) şi fierbe puţin să se formeze un sos. Poţi pune şi 1 linguriţă de amidon, dacă vrei ca sosul să fie mai gros.

Serveşte carnea cu sos şi cu garnitură de piure si ciuperci sote, alaturi de murături.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchiuleţ de porc imbrăcat in muştar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Brindusa 1

31.01.2010, 19:05

Teo, chiar a fost facut pentru o sarbatoare!

Brindusa 1

31.01.2010, 19:06

Mersic, Oana.

Bunica 1

31.01.2010, 21:30

E foarte bun muschiuletul imbracat in mustar ! Arata foarte bine si cred ca este si foarte gustos.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fleica de porc cu cartofi la tava reteta gustoasa de friptura