Muşchiuleţ de porc imbrăcat in muştar

de Brindusa in Porc, 31 Ian 2010 | 2487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 muşchiuleţe de porc (mai mult de 1 kg)
  • 4 linguri de muştar
  • 2 linguriţe boabe muştar alb
  • 1 linguriţă boabe muştar negru (opţional)
  • sare, dupa gust
  • 200 ml ulei fara miros, pentru prajit
  • 1 pahar vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchiuleţ de porc imbrăcat in muştar:

Taie toate grasimile si tendoanele de pe muşchi. Amestecă muştarul cu boabele de muştar şi sarea şi pune+le pe o farfurie. Dă fiecare muşchi prin pasta formată.


Pune uleiul într-o tigaie mare şi prăjeste muşchiul pe toate părţile. În felul ăsta se păstreză toate sucurile înăuntru.


Pune toate bucăţile de carne într+o tavă cu vinul si coace în cuptor la 190C cam 1 oră (pâna ce carnea e făcută, dar nu e uscată).


Scoate carnea din tavă. Răzuie toate rămaşiţele din tavă, pune 1-2 pahar vin alb (sau supă de pui clară) şi fierbe puţin să se formeze un sos. Poţi pune şi 1 linguriţă de amidon, dacă vrei ca sosul să fie mai gros.


Serveşte carnea cu sos şi cu garnitură de piure si ciuperci sote, alaturi de murături.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchiuleţ de porc imbrăcat in muştar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Brindusa 1

31.01.2010, 19:05

Teo, chiar a fost facut pentru o sarbatoare!

Brindusa 1

31.01.2010, 19:06

Mersic, Oana.

Bunica 1

31.01.2010, 21:30

E foarte bun muschiuletul imbracat in mustar ! Arata foarte bine si cred ca este si foarte gustos.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Platou taranesc