Orez prajit

de robert_b in Porc, 30 Sep 2021 | 1008 vizualizari

 

Am văzut reţeta la un vlogger din S.U.A., născut în Coreea de Sud. Din păcate, eu n-am avut kimchi, un aliment de bază în bucătăria coreeană, şi nici spam, o conservă de carne de porc. A ieşit foarte bun şi fără. :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g orez fiert
  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 50 g şuncă presată
  • 50 g salam Sinaia
  • 4 ouă
  • 2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez prajit:

Mai întâi, încingem uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă. Tocăm cepele mărunt şi le punem la călit pentru câteva minute. Apoi, tăiem şunca presată şi salamul în cubuleţe. Adăugăm mezelurile în tigaie împreună cu usturoiul. Acoperim cu un capac şi lăsăm 2-3 minute.

Punem cele 4 ouă şi condimentăm cu sare şi piper. Amestecăm cu o lingură de lemn până când ouăle se gătesc. Adăugăm orezul şi mai amestecăm puţin. Servim cald, cu ketchup dulce sau picant.

TIPS-URI

1

Se poate adăuga şi sos de soia, pentru un plus de gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez prajit" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciuperci umplute cu gorgonzola, prosciutto și roșii

ieri la 19:30

Rulada cu dulceata de pere și nuci

ieri la 10:41

Desert clafoutis cu mere si stafide

de RODIMUR 8

pe 29.11 la 21:15

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole, de post
  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciuperci umplute cu gorgonzola, prosciutto și roșii

ieri la 19:30

Rulada cu dulceata de pere și nuci

ieri la 10:41

Desert clafoutis cu mere si stafide

de RODIMUR 8

pe 29.11 la 21:15

RETETA RECOMANDATA
Orez prajit cu 5 arome