Muschiulet de porc in crusta de condimente

de Miha in Porc, 29 Apr 2011 | 14593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 lingura piper mozaic
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 1 lingurita boabe de coriandru
  • 1 lingurita chimen
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 2 catei usturoi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de condimente:

Am mai facut odata ceva de genul asta, muschiulet in crusta de piper. Dar cand am vazut reteta postata de Gabi, m-a incitat amestecul de condimente, incat am zis ca neaparat trebuie sa incerc si eu. :))

Pisam usturoiul cu sarea si boiaua de ardei. Turnam uleiul si omogenizam. Cu acest amestec ungem muschiuletul de porc, spalat si curatat.

Condimentele le amestecam si le punem pe o folie de aluminiu. Tavalim muschiuletul prin acest amestec, acoperindu-l bine. Invelim in folie si dam la rece pentru cateva ore.

Intr-o tigaie antiaderenta incingem 2 linguri cu ulei de masline si prajim usor muschiuletul pe toate partile (eu l-am taiat in 2, ca nu-mi incapea in tigaie :)) ), fara a-l intepa cu furculita.

Dupa ce s-a rumenit usor se transfera intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste bine, in jur de jumatate de ora. Se lasa sa se racoreasca putin, apoi se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta de condimente" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc la gratar,cu salata.