Muschiulet de porc in crusta de piper

de Miha in Porc, 27 Dec 2009 | 7467 vizualizari

 

Muschiuletul de porc spalat si curatat de pielita se condimenteaza dupa gust, se pune intr-un vas si se acopera cu vin. Se acopera vasul si se da la frigider pentru cateva ore.

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 50 g piper mozaic
  • sare
  • boia de ardei
  • usturoi
  • cimbru
  • vin alb
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de piper:

Muschiuletul de porc spalat si curatat de pielita se condimenteaza dupa gust, se pune intr-un vas si se acopera cu vin. Se acopera vasul si se da la frigider pentru cateva ore.

Pe o folie de aluminiu se pune piperul in strat, apoi tavalim muschiuletul, acoperindu-l bine pe toate partile.

Se pune intr-o tava si se da la cuptor la foc mic, pana se rumeneste.

Se serveste cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta de piper" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bucataras Dragos 1

29.12.2009, 22:21

Miha noi numa de muschiuletu tau nu vorbim gaby... gaby.... gaby... geniu ce sa mai...

Miha 1

29.12.2009, 22:39

Da' chiar asa...ia va rog fromos sa comentati regulamentar la subiect... Si nu care cumva sa miscati in front.

Bucataras Dragos 1

29.12.2009, 22:42

bine ca de data asta nu ne pune la colt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Varza cu muschiulet de porc