Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 6 Mai 2017 | 4375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschi de porc
  • 1 ardei kapia
  • ulei de masline
  • condimente (vegeta, boia dulce, piper negru, ghimbir)
  • 50 ml vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor:

Bucatile de muchi se curata de pielite, se spala sub apa rece si se pun pe prosoape de bucatarie, pentru a se usuca de apa.

Intr-un castron, punem ulei de masline, condimentele si amestecam bine.

Ungem pe toate partiile, muschiuletul de porc cu uleiul de masline cu condimente.

Se pune la prajit cateva minute, pe ambele parti, dupa care se muta intr-un vas de ceramica.

Turnam uleiul de masline ramas, punem vinul alb si ardeiul kapia taiat felii.

Se acopera cu o folie de aluminiu, se lasa 20 -25 minute, dupa care se ia folia si se mai lasa 5-10 minute la foc tare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de smantana