MUSCHIULET DE PORC UMPLUT CU HRIBI

de Retete_Haplea in Porc, 20 Apr 2015 | 1006 vizualizari

 

Pentru cei ce după zile de post la carne se întorc
Avem o recomandare:Hribi în mușchiuleț de porc

 

INGREDIENTE

2 bucati muschiulet de porc,

100 g hribi uscati,

2 cepe,

sare, piper,

boia dulce,

ulei de masline,

cimbru uscat

Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MUSCHIULET DE PORC UMPLUT CU HRIBI:

Punem hribii in apa clocotita pentru 3 minute. Ii scurgem, apoi ii lasam la hidratat in apa rece 30 min.

Calim ceapa cu un praf de sare. Adaugam hribii.

Condimentam cu sare, piper si boia dulce. Lasam pana se fac.

Mixam acest amestec pana obtinem o pasta.


Taiem fiecare muschiulet de porc in trei, apoi gaurim prin interior cu ajutorul unui cutit .

Umplem fiecare bucata de muschiulet cu amestecul de hribi apoi ii masam cu ulei de masline si cimbru uscat.

Prajim pe fiecare fata cate 2 minute, apoi ii asezam intr-o tava termorezistenta.

Lasam la cuptor la 170 grade timp de 40 minute.

Am facut piure de cartofi ca si garnitura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "MUSCHIULET DE PORC UMPLUT CU HRIBI" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Geanina87 1

20.04.2015, 11:53

Ce bine arata

MotanLaOale 1

20.04.2015, 15:51

Rocsi 1

20.04.2015, 20:58

Ce fain arata sectionat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Orez cu muschi de porc