MUSCHIULET DE PORC UMPLUT CU HRIBI

de Retete_Haplea in Porc, 20 Apr 2015 | 2067 vizualizari

 

Pentru cei ce după zile de post la carne se întorc
Avem o recomandare:Hribi în mușchiuleț de porc

 

INGREDIENTE

2 bucati muschiulet de porc,

100 g hribi uscati,

2 cepe,

sare, piper,

boia dulce,

ulei de masline,

cimbru uscat

Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MUSCHIULET DE PORC UMPLUT CU HRIBI:

Punem hribii in apa clocotita pentru 3 minute. Ii scurgem, apoi ii lasam la hidratat in apa rece 30 min.

Calim ceapa cu un praf de sare. Adaugam hribii.

Condimentam cu sare, piper si boia dulce. Lasam pana se fac.

Mixam acest amestec pana obtinem o pasta.


Taiem fiecare muschiulet de porc in trei, apoi gaurim prin interior cu ajutorul unui cutit .

Umplem fiecare bucata de muschiulet cu amestecul de hribi apoi ii masam cu ulei de masline si cimbru uscat.

Prajim pe fiecare fata cate 2 minute, apoi ii asezam intr-o tava termorezistenta.

Lasam la cuptor la 170 grade timp de 40 minute.

Am facut piure de cartofi ca si garnitura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "MUSCHIULET DE PORC UMPLUT CU HRIBI" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Geanina87 1

20.04.2015, 11:53

Ce bine arata

MotanLaOale 1

20.04.2015, 15:51

Rocsi 1

20.04.2015, 20:58

Ce fain arata sectionat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficatei de pui cu mazare
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de vanilie și zmeură

de RODIMUR 5

ieri la 23:48

Gem de caise

ieri la 08:00

Castraveți in oțet, fără sterilizare

de Ina 7

pe 19.07 la 22:23

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc aromat in vasul de lut