Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

de Andra_Constantinescu in Mancare copii, 17 Mai 2016 | 1464 vizualizari

 

I-au placut tare mult fetitei mele aceste snitele, astfel incat m-a pus sa le repet.

 

INGREDIENTE

  • 4 muschiuleti de pui;
  • sare;
  • un varf de cutit de boia de ardei dulce;
  • o lingura faina;
  • un ou;
  • 60 g de fulgi de porumb.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Cu ajutorul unui ciocan pentru bucatarie se bate carnea, apoi se spala, se da cu sare si se presara boiaua peste ea.


Intr-o farfurie se pune faina, intr-alta se pun fulgii de porumb, care se maruntesc putin cu mana, iar intr-un castron se bate oul cu putina sare.


Se da carnea prin faina pe ambele parti, apoi prin ou si, la final, prin fulgii de porumb. Se aseaza pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava la cuptor pana cand carnea s-a patruns bine (se intoarce si pe partea cealalta).


Se poate servi cu sos tzatziki.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

marcela1979 1

01.06.2016, 17:34

Xandrinne 1

16.04.2017, 10:53

Si noua ne plac!

oanapl 1

01.06.2017, 17:53

Ce idee buna! Neaparat trebuie sa incerc si eu reteta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa