Muschiulet impletit

de Miha in Porc, 27 Apr 2009 | 5563 vizualizari

 

O friptura prezentata...altfel.

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet impletit:

Muschiuletul se taie in 3 fasii subtiri,pe lungime.Fiecare parte se impaneaza cu usturoi,se sareaza si se pipereaza,dupa care se impletesc in trei.


Capetele se prind cu scobitori,se presara cu cimbru din belsug.

Se pune muschiuletul intr-un vas,la marinat cu 2-3 linguri de ulei si vin alb,pentru cateva ore.

Se coace pana se rumeneste frumos si prinde o crusta aramie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet impletit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Miha 1

29.04.2009, 16:13

Hai ma Anca,ca nu numa poza e totul...

Miha 1

29.04.2009, 16:14

Hai ca ma las de bucatarie si ma apuc de fotografie!

Laly 1

01.07.2010, 00:17

Carnita,ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

10180 puncte

xana

8370 puncte

anca_rm

7550 puncte

vasimur

5650 puncte

oanapl

5440 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita munteneasca cu carne de porc