Muschiulet pe pat de ciuperci

de mihaelar63 in Porc, 15 Iun 2011 | 2439 vizualizari

 

Muschiuletul ca muschiuletul dar ciupercile au iesit super . Si acum le mai visez ! !!

 

INGREDIENTE

  •  1 muschiulet mare de porc[700-800 gr]
  •  sare
  • piper
  • cimbrisor
  • usturoi
  • ulei
  • 1 borcan mare[800 gr] ciuperci asortate 
  • 1 ardei rosu mare
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 50 ml ulei masline
  • sare
  • 150 ml smantana
  • salata verde
  • rosii
  • sare
  • piper
  • cimbrisor
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet pe pat de ciuperci:

Muschiuletul se spala si se curata ,se impaneaza cu usturoi , se condimenteazasi se presara cu cimbrisor . Il ungeti cu putin ulei si il infasurati in folie transparenta. Lasati sa se odihneasca 2-3 ore minimum la frigider .
Intr-o tigaie cu uleiul de masline caliti usor ardeiul taiat cubur[ pana se face  sticlosi] si patrunjelul tocat.Adaugati ciupercile scurse de zeama din borcan si le mai ,, trageti'' impreuna 4-5 minute.Condimentati si adugati smantana amestecand.
Puneti ciupercile cu smantana pe un platou garnisit cu salata verde si rosii.
Scoateti muschiuletul de la rece , il desfaceti din folie si il prajitiin putin ulei , intorcandu-l pe toate partile .
Feliati muschiuletul pe o planseta de lemn si il asezati pe ,, patul '' de ciuperci  deja pregatit .

                             Pofta mare !!!

TIPS-URI

1

Muschiuletul va fi mai fraged daca se ,, odihneste ''  condimentat si uns cu ulei ,cateva ore la frigider .

2

 Ciupercile pregatite ca mai sus , sunt gustoase , atat calde cat si reci .

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet pe pat de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de tort cu zmeura si ciocolata

de oanapl 7

ieri la 20:43

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi

de oanapl 7

pe 03.12 la 19:34

Reteta de crinkles cu portocala

de laura_n 7

pe 03.12 la 15:22

Reteta de supa crema de linte

pe 01.12 la 20:23

Reteta de mazare congelata pentru iarna

pe 30.11 la 20:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura olteneasca