Muschiulet pe pat de ciuperci

de mihaelar63 in Porc, 15 Iun 2011 | 1918 vizualizari

 

Muschiuletul ca muschiuletul dar ciupercile au iesit super . Si acum le mai visez ! !!

 

INGREDIENTE

  •  1 muschiulet mare de porc[700-800 gr]
  •  sare
  • piper
  • cimbrisor
  • usturoi
  • ulei
  • 1 borcan mare[800 gr] ciuperci asortate 
  • 1 ardei rosu mare
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 50 ml ulei masline
  • sare
  • 150 ml smantana
  • salata verde
  • rosii
  • sare
  • piper
  • cimbrisor
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet pe pat de ciuperci:

Muschiuletul se spala si se curata ,se impaneaza cu usturoi , se condimenteazasi se presara cu cimbrisor . Il ungeti cu putin ulei si il infasurati in folie transparenta. Lasati sa se odihneasca 2-3 ore minimum la frigider .

Intr-o tigaie cu uleiul de masline caliti usor ardeiul taiat cubur[ pana se face sticlosi] si patrunjelul tocat.Adaugati ciupercile scurse de zeama din borcan si le mai ,, trageti'' impreuna 4-5 minute.Condimentati si adugati smantana amestecand.

Puneti ciupercile cu smantana pe un platou garnisit cu salata verde si rosii.

Scoateti muschiuletul de la rece , il desfaceti din folie si il prajitiin putin ulei , intorcandu-l pe toate partile .

Feliati muschiuletul pe o planseta de lemn si il asezati pe ,, patul '' de ciuperci deja pregatit .



Pofta mare !!!

 

TIPS-URI

1

Muschiuletul va fi mai fraged daca se ,, odihneste ''  condimentat si uns cu ulei ,cateva ore la frigider .

2

 Ciupercile pregatite ca mai sus , sunt gustoase , atat calde cat si reci .

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet pe pat de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

16.06.2011, 08:32

bun bun

mena29 1

16.06.2011, 09:55

Foarte bun!

mihaelar63 1

16.06.2011, 10:18

Motan ,Mena - multumesc pentru vizita si aprecieri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai