Must din struguri negri

de Angelina_Elena in Bauturi, 9 Oct 2012 | 3831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg bobite de struguri negri
  • 400 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Must din struguri negri:

Spalam, scurgem si desprindem cu grija bobitele de struguri de pe ciorchini.


Bobitele desprinse le punem intr-un vas.


Pasam apoi bobitele de struguri cu blenderul, iar sucul obtinut se strecoara printr-un tifon.


Sucul astfel obtinut se pune la fiert intr-un vas mare, emailat impreuna cu zaharul.


Fierbem timp de 1 ora, la foc mic, amestecand si indepartand spuma formata deasupra.


Lasam apoi mustul sa se raceasca.


Dupa ce s-a racit il punem in sticle sterilizate si uscate, apoi il inchidem ermetic.


Se depoziteaza la rece.


Se serveste ca atare!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Must din struguri negri" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

merisor 1

11.10.2012, 14:30

Eu anul acesta inca nu am baut must Poate un pahar de la tine?

Angelina_Elena 1

11.10.2012, 14:33

Merisor, draga mea nici nu se pune problema! Te invit la un pahar, sau poate doua!

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Desert briose de post cu must, in si ciocolata neagra