Musuroi ciocolatos

de kamy in Prajituri, 6 Oct 2011 | 9341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocolate amarui
  • 500 ml.frisca lichida de ciocolata
  • 3 linguri nuca macinata
  • 2  linguri stafide
  • 1 esenta vanilie
  • 1 gelatina
  • piscoturi
  • biscuiti
  • 2 plicuri frappe
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi ciocolatos:

 In primul rand facem gelatina dupa instructiunile de pe plic si o lasam in stand-bye.

Intr-o craticioara punem frisca si o lasam la foc mic pana da sa fiarba.Luam craticioara de pe foc,adaugam ciocolata rupta bucatele si amestecam pana se topeste.Adaugam gelatina,nuca macinata,stafidele,esenta de vanilie,amestecam bine si dam la rece(in frigider).Aveti grija sa nu vi se intareasca "beton",in figider din cauza geletinei.Inainte sa o folositi ,mixati putin crema la viteza mare.

Intr-un castron punem folie pvc in interior si asezam piscoturile(inmuiate scurt in frape)punem crema,o nivelam,peste se pun biscuiti inmuiati in frape,se acopera bine cu folia si se lasa la frigider cel putin 3 ore.

Dam folia la o parte,punem un platou pe castron,intoarcem prajitura,o ornam dupa preferinta si....

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi ciocolatos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mousse de capsuni, Amaretto, ness si ciocolata