Musuroi ciocolatos

de kamy in Prajituri, 6 Oct 2011 | 5234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocolate amarui
  • 500 ml.frisca lichida de ciocolata
  • 3 linguri nuca macinata
  • 2  linguri stafide
  • 1 esenta vanilie
  • 1 gelatina
  • piscoturi
  • biscuiti
  • 2 plicuri frappe
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi ciocolatos:

In primul rand facem gelatina dupa instructiunile de pe plic si o lasam in stand-bye.


Intr-o craticioara punem frisca si o lasam la foc mic pana da sa fiarba.Luam craticioara de pe foc,adaugam ciocolata rupta bucatele si amestecam pana se topeste.Adaugam gelatina,nuca macinata,stafidele,esenta de vanilie,amestecam bine si dam la rece(in frigider).Aveti grija sa nu vi se intareasca "beton",in figider din cauza geletinei.Inainte sa o folositi ,mixati putin crema la viteza mare.


Intr-un castron punem folie pvc in interior si asezam piscoturile(inmuiate scurt in frape)punem crema,o nivelam,peste se pun biscuiti inmuiati in frape,se acopera bine cu folia si se lasa la frigider cel putin 3 ore.


Dam folia la o parte,punem un platou pe castron,intoarcem prajitura,o ornam dupa preferinta si....


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi ciocolatos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

kamy 1

09.10.2011, 20:46

ada,,,,putin iti dau ca agiti bebele

kamy 1

09.10.2011, 20:46

dena...multumesc

babi5 1

09.10.2013, 18:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu ciocolată şi vişine