Musuroi ciocolatos

de kamy in Prajituri, 6 Oct 2011 | 7537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocolate amarui
  • 500 ml.frisca lichida de ciocolata
  • 3 linguri nuca macinata
  • 2  linguri stafide
  • 1 esenta vanilie
  • 1 gelatina
  • piscoturi
  • biscuiti
  • 2 plicuri frappe
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi ciocolatos:

 In primul rand facem gelatina dupa instructiunile de pe plic si o lasam in stand-bye.

Intr-o craticioara punem frisca si o lasam la foc mic pana da sa fiarba.Luam craticioara de pe foc,adaugam ciocolata rupta bucatele si amestecam pana se topeste.Adaugam gelatina,nuca macinata,stafidele,esenta de vanilie,amestecam bine si dam la rece(in frigider).Aveti grija sa nu vi se intareasca "beton",in figider din cauza geletinei.Inainte sa o folositi ,mixati putin crema la viteza mare.

Intr-un castron punem folie pvc in interior si asezam piscoturile(inmuiate scurt in frape)punem crema,o nivelam,peste se pun biscuiti inmuiati in frape,se acopera bine cu folia si se lasa la frigider cel putin 3 ore.

Dam folia la o parte,punem un platou pe castron,intoarcem prajitura,o ornam dupa preferinta si....

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi ciocolatos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

5787 puncte

Constelatialeu

4623 puncte

Rocsi

3769 puncte

Mitinita

3458 puncte

Gherca Daniela

2879 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Hamburger
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 29

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec After Eight