Musuroi ciocolatos

de kamy in Prajituri, 6 Oct 2011 | 6272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocolate amarui
  • 500 ml.frisca lichida de ciocolata
  • 3 linguri nuca macinata
  • 2  linguri stafide
  • 1 esenta vanilie
  • 1 gelatina
  • piscoturi
  • biscuiti
  • 2 plicuri frappe
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi ciocolatos:

In primul rand facem gelatina dupa instructiunile de pe plic si o lasam in stand-bye.


Intr-o craticioara punem frisca si o lasam la foc mic pana da sa fiarba.Luam craticioara de pe foc,adaugam ciocolata rupta bucatele si amestecam pana se topeste.Adaugam gelatina,nuca macinata,stafidele,esenta de vanilie,amestecam bine si dam la rece(in frigider).Aveti grija sa nu vi se intareasca "beton",in figider din cauza geletinei.Inainte sa o folositi ,mixati putin crema la viteza mare.


Intr-un castron punem folie pvc in interior si asezam piscoturile(inmuiate scurt in frape)punem crema,o nivelam,peste se pun biscuiti inmuiati in frape,se acopera bine cu folia si se lasa la frigider cel putin 3 ore.


Dam folia la o parte,punem un platou pe castron,intoarcem prajitura,o ornam dupa preferinta si....


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi ciocolatos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

kamy 1

09.10.2011, 20:46

ada,,,,putin iti dau ca agiti bebele

kamy 1

09.10.2011, 20:46

dena...multumesc

babi5 1

09.10.2013, 18:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza in forme de briose
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

la 14:26

Cartofi împănați cu mușchi și cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:54

Rulada bicolora cu dulceata de visine

ieri la 21:34

RETETA RECOMANDATA
Trandafir din aluat dospit, cu nuca si gem de caise