Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
In primul rand facem gelatina dupa instructiunile de pe plic si o lasam in stand-bye.
Intr-o craticioara punem frisca si o lasam la foc mic pana da sa fiarba.Luam craticioara de pe foc,adaugam ciocolata rupta bucatele si amestecam pana se topeste.Adaugam gelatina,nuca macinata,stafidele,esenta de vanilie,amestecam bine si dam la rece(in frigider).Aveti grija sa nu vi se intareasca "beton",in figider din cauza geletinei.Inainte sa o folositi ,mixati putin crema la viteza mare.
Intr-un castron punem folie pvc in interior si asezam piscoturile(inmuiate scurt in frape)punem crema,o nivelam,peste se pun biscuiti inmuiati in frape,se acopera bine cu folia si se lasa la frigider cel putin 3 ore.
Dam folia la o parte,punem un platou pe castron,intoarcem prajitura,o ornam dupa preferinta si....
Pofta buna!!!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola