Prajitura cu branza si banane

de daniastefania in Prajituri, 18 Oct 2015 | 631 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 3 oua
  • 14 linguri zahar
  • 14 linguri ulei
  • 14 linguri lapte
  • 14 linguri faina
  • 1 praf de copt

Pentru umplutura:

  • 500 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1 banana
  • Zahar pudra
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si banane:

Incalzim cuptorul la 180 grade C. Pregatim prima data aluatul pentru prajitura. Mixam ouale cu zaharul. Apoi adaugam treptat uleiul, mixand mereu. Adaugam alternativ laptele cu faina amestecata cu praful de copt. Mixam bine. Turnam jumatate din compozitie in tava unsa cu unt si tapetata cu faina sau tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptor 12 minute. Cat timp sta tava in cuptor, pregatim umplutura. Eu am folosit branza facuta de mine si era mai moale. Daca veti folosi branza cumparata veti adauga un ou in plus. Deci, amestecam branza cu ouale, zaharul, esenta de vanilie. Omogenizam bine. Dupa ce au trecut cele 12 minute scoatem tava din cuptor. Punem deasupra umplutura de branza. Peste asezam felii de banane. Peste turnam cealalta jumatate de aluat. Dam din nou tava la cuptor 25 minute la 180 grade si 15 minute la 160 grade. Lasam prajitura sa se raceasca in tava. Apoi o pudram cu zahar pudra. Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Zamfira 1

18.10.2015, 15:24

Super combinatie!!!

Camelya 1

18.10.2015, 15:45

Gherca Daniela 1

18.10.2015, 15:47

buna prajitura!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Chec pufos cu afine