Prajitura cu branza si banane

de daniastefania in Prajituri, 18 Oct 2015 | 736 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 3 oua
  • 14 linguri zahar
  • 14 linguri ulei
  • 14 linguri lapte
  • 14 linguri faina
  • 1 praf de copt

Pentru umplutura:

  • 500 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1 banana
  • Zahar pudra
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si banane:

Incalzim cuptorul la 180 grade C. Pregatim prima data aluatul pentru prajitura. Mixam ouale cu zaharul. Apoi adaugam treptat uleiul, mixand mereu. Adaugam alternativ laptele cu faina amestecata cu praful de copt. Mixam bine. Turnam jumatate din compozitie in tava unsa cu unt si tapetata cu faina sau tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptor 12 minute. Cat timp sta tava in cuptor, pregatim umplutura. Eu am folosit branza facuta de mine si era mai moale. Daca veti folosi branza cumparata veti adauga un ou in plus. Deci, amestecam branza cu ouale, zaharul, esenta de vanilie. Omogenizam bine. Dupa ce au trecut cele 12 minute scoatem tava din cuptor. Punem deasupra umplutura de branza. Peste asezam felii de banane. Peste turnam cealalta jumatate de aluat. Dam din nou tava la cuptor 25 minute la 180 grade si 15 minute la 160 grade. Lasam prajitura sa se raceasca in tava. Apoi o pudram cu zahar pudra. Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Zamfira 1

18.10.2015, 15:24

Super combinatie!!!

Camelya 1

18.10.2015, 15:45

Gherca Daniela 1

18.10.2015, 15:47

buna prajitura!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem de mere si biscuiti