Musuroi de cartita

de ionela84 in Prajituri, 6 Apr 2014 | 4043 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt blat:
~4 oua
~ 3 lg zahar
~2 lg miere
~4 lg ulei
~4 lg faina
~2 lg cacao
~esenta de rom
~1 plic praf de copt
Pt crema:
~300 ml frisca
~100 g zmeura
~100 g capsune
~1 plic gelatina
~150 g zahar pudra

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi de cartita:

Pt blat: Separam albusurile de galbenusuri.mixam albusurile spuma cu un praf de sare, iar gabenusurile cu zaharul si mierea,incorporam usor galbenusurile in albusuri amestecand cu lingura de lemn,adaugam in ploaie faina cernuta si amestecata cu praful de copt si cacaoa si apoi esenta de rom.Turnam in tava pt tort(18 diam)si dam la cuptor pt cca 20 min Pt crema: decongelam capusunele si zmeura si le pasam i le amestecam bine cu zaharul si apoi le mixam impreuna cu frisca Preparam gelatina conform instructiunilor de pe plic si o topim pe bain-maire,o adaugam in frisca Blatul racit il scobim si il umplem cu crema de capsuni ,firmiturile ramase le presaram pe deasupra,dam la rece pt main 6 h

Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi de cartita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose vesele