Napolitane Cioco Duo

de MonaMimi in Dulciuri, 4 Mai 2012 | 4951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 foi napolitana

crema 1:

  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 100 g margarina
  • 2 linguri de cacao
  • 1/2 dintr-un pachet mare de biscuiti

crema2:

  • 200 g zahar
  • 50 ml apa
  • 100 g margarina
  • 200 g lapte praf
Portii: 18
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane Cioco Duo:

Fierbem pe baie de abur ouale cu zaharul,margarina si cacaua 20-25 minute,apoi punem biscuiti sfaramati pana se ingroasa crema; punem aceasta crema intre 2 foi.


crema2:zaharul impreuna cu apa il punem la fiert pana se leaga siropul apoi adaugam margarina


lasam pana se topeste si luam cratita de pe foc.


Adaugam laptele praf ai amestecam bine sa nu ramana cocoloase


punem aceasta crema peste foile lipite cu crema1 si mai adaugam o foaie.


Peste ultima foaie punem o tava sau ceva greu ca sa se preseze foile.Cand s-a racit taiem cu un cutit ud foile de napolitana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane Cioco Duo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ionela2682 1

05.05.2012, 13:00

iri_iri 1

05.05.2012, 16:07

andreea_angelo 1

19.11.2012, 17:40

bune bune,am trecut-o la favorite!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine, nuci si ciocolata