Napolitane Cioco Duo

de MonaMimi in Dulciuri, 4 Mai 2012 | 4215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 foi napolitana

crema 1:

  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 100 g margarina
  • 2 linguri de cacao
  • 1/2 dintr-un pachet mare de biscuiti

crema2:

  • 200 g zahar
  • 50 ml apa
  • 100 g margarina
  • 200 g lapte praf
Portii: 18
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane Cioco Duo:

Fierbem pe baie de abur ouale cu zaharul,margarina si cacaua 20-25 minute,apoi punem biscuiti sfaramati pana se ingroasa crema; punem aceasta crema intre 2 foi.


crema2:zaharul impreuna cu apa il punem la fiert pana se leaga siropul apoi adaugam margarina


lasam pana se topeste si luam cratita de pe foc.


Adaugam laptele praf ai amestecam bine sa nu ramana cocoloase


punem aceasta crema peste foile lipite cu crema1 si mai adaugam o foaie.


Peste ultima foaie punem o tava sau ceva greu ca sa se preseze foile.Cand s-a racit taiem cu un cutit ud foile de napolitana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane Cioco Duo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ionela2682 1

05.05.2012, 13:00

iri_iri 1

05.05.2012, 16:07

andreea_angelo 1

19.11.2012, 17:40

bune bune,am trecut-o la favorite!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura zebra cu visine