Napolitane cu crema de caramele si ciocolata

de diana_k in Prajituri, 15 Apr 2013 | 11661 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru 4 foi de napolitana

stratul de ciocolata

  • 250ml ciocolata
  • 150ml frisca lichida
  • 50g nuci macinate
  • 50g biscuiti macinati

crema de caramele

  • 500g caramele de lapte
  • 150ml frisca lichida sau lapte
  • 125g unt sau margarina
  • 100g nuca tocata
  • 100g biscuiti macinati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu crema de caramele si ciocolata:

Incepem cu stratul de ciocolata: ciocolata taiata marunt si frisca se topesc la foc mic,  se adauga nuca si biscuitii macinati. Cu aceasta crema calduta se unge o foaie de napolitana.

Stratul de caramele: caramelele, frisca si untul se topesc,  se adauga nuca si biscuitii macinati,  se unge o foaie cu jumatate din crema se pune foaia unsa cu stratul de ciocolata, se aseaza a treia foaie,  se unge cu restul de crema din caramele si se acopera cu cea de a patra foaie. Se acopera cu un prosop curat si se pune o greutate usoara peste foi.

Se taie a doua zi., pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu crema de caramele si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

15.04.2013, 16:27

Diana mai aduci multe deserturi din astea bune??

diana_k 1

15.04.2013, 17:50

primit sa va mai aduc...nu scapati de mine

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 09:48

Minunate

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu pere si budinca de vanilie

de oanapl 7

ieri la 17:39

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

pe 15.10 la 22:17

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu mere