Napolitane cu crema de caramele si ciocolata

de diana_k in Prajituri, 15 Apr 2013 | 7530 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru 4 foi de napolitana

stratul de ciocolata

  • 250ml ciocolata
  • 150ml frisca lichida
  • 50g nuci macinate
  • 50g biscuiti macinati

crema de caramele

  • 500g caramele de lapte
  • 150ml frisca lichida sau lapte
  • 125g unt sau margarina
  • 100g nuca tocata
  • 100g biscuiti macinati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu crema de caramele si ciocolata:

Incepem cu stratul de ciocolata: ciocolata taiata marunt si frisca se topesc la foc mic, se adauga nuca si biscuitii macinati. Cu aceasta crema calduta se unge o foaie de napolitana.


Stratul de caramele: caramelele, frisca si untul se topesc, se adauga nuca si biscuitii macinati, se unge o foaie cu jumatate din crema se pune foaia unsa cu stratul de ciocolata, se aseaza a treia foaie, se unge cu restul de crema din caramele si se acopera cu cea de a patra foaie. Se acopera cu un prosop curat si se pune o greutate usoara peste foi.


Se taie a doua zi., pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu crema de caramele si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

15.04.2013, 16:27

Diana mai aduci multe deserturi din astea bune??

diana_k 1

15.04.2013, 17:50

primit sa va mai aduc...nu scapati de mine

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 09:48

Minunate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu afine