Napolitane cu dulceata si nuci

de Laly in Prajituri, 19 Sep 2010 | 5281 vizualizari

 

Un desert rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de napolitana
  • 1 borcan de dulceata de caise
  • 200 gr nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu dulceata si nuci:

Se amesteca intr-un castron dulceata cu nuca.


Intr-o tava dreptunghiulara se pune folie alimentara.Se taie foile de napolitana pe jumatate.


Se pune o foaie de napolitana,se unge cu dulceata,foaie,dulceata si tot asa pana cand terminam foile.


Ultimul strat trebuie sa fie foaie de napolitana.Se pune la rece pana a doua zi,punand deasupra o greutate.


Se decoreaza cu ciocolata topita sau dupa imaginatia fiecaruia.Se portioneaza romulete,patrate,etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu dulceata si nuci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
139.99 lei
111.99 lei

Aparat de vidare FFS005X

- 165 lei
1099.99 lei
934.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

nadina73 1

20.09.2010, 12:09

mai azi nopate nu le-am vazuta eram somnoroasaacuma vreau si la pachet5f

lilik 1

02.10.2010, 19:26

bun bun si eu vreauuuuu

elena1988 1

24.02.2011, 09:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Foi de napolitana cu crema de caramel si nuca