Napolitane umplute cu dulce de leche

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 15 Sep 2010 | 4374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 portie dulce de leche
  • - 1 pachet foi de napolitane(mici)
  • - 2 pachete biscuiti de 70 g. pachetul (Picnic de vanilie sau Petit Beurre)
  • - o lingura mare de unt (margarina)
  • - nuca macinata -la alegere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane umplute cu dulce de leche:

Dulce de leche se amesteca cu lingura de unt/margarina; se adauga biscuitii macinati, lasand pe foc doar un pic pana se incorporeaza. La final, puneti nuca macinata ( eu nu am pus ) si lasati la racit.


Dupa ce s-a racit bine de tot compozitia, incepeti sa umpleti foile de napolitana.Lasati peste noapte la temperatura camerei si proportionati


sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane umplute cu dulce de leche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

silvi0ara 1

15.09.2010, 22:13

Corinuta 1

15.09.2010, 22:15

yami,yamii,yamiiiiii!

ionix 1

16.09.2010, 15:53

ahaaaaaam... deci aici ai folosit dulce de leche super... arata chiar super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de napolitane si crema de cacao