Nastrusnicele Buburuze

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2010 | 4900 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 rosii
  • 200 gr orez
  • (branza de vaci)
  • 2 Linguri de Maioneza
  • sare, piper,
  • 10-15 masline negre
  • 1-2 linguri de unt(daca se umplu cu branza se mai adauga 2-3 linguri de unt in umplutura)
  • 300 ge de carnati
  • 100 gr de ceapa
  • pt design:salata verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nastrusnicele Buburuze:





Se spala rosiile si se scoate miezul, se spala din nou si se pune pe hartie absorbanta,



separat se face compozitia daca este orez se procedeaza in felul urmator:



Se spala orezul, se caleste ceapa, si se pune orezul la fiert se da la cuptor 15-20 de minute se incearca daca este gata se ia de pe foc si se lasa la racit cand este gata se amesteca cu maioneza, se gusta daca mai trebuie sare si piper se adauga.Se iau rosiile intorc si se umplu cu compozitia rezultata.



Daca se umplu cu branza de vaci se pun 2-3 linguri de unt, sare, boia.

Rosiile se pun cu umplutura in jos si se ung cu un pic de unt(topit) pentru a se prinde bulinele de masline de ele.



Se taie maslinele si se impodobesc rosiile pentru a aparea ca adevarate buburuze. Se taie carnatii se prajesc si se taie la capete pentru a rezulta o floricica se aseaza frunzele de salata carnatii langa si buburuzele



www.reteteleluisupernico.blogspot.com





Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Nastrusnicele Buburuze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

divainbucatarie 1

06.12.2010, 18:47

Bunica 1

07.12.2010, 15:20

Ce frumoase sunt !

gaby_gabytza 1

23.08.2011, 12:07

ce dragute is

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake rece cu ciocolata si visine

de oanapl 6

ieri la 22:50

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

de Rocsi 9

ieri la 20:21

Piept de porc la cuptor, cu varza dulce, in sos de rosii

de vasimur 2

ieri la 19:09

Suc de mere dupa reteta veche

de Ksenya 4

ieri la 17:36

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu feta in sos de smantana si usturoi