Nectar de caise

de Bunica in Sirop / Compot, 5 Iul 2009 | 10493 vizualizari

 

Vitaminizant, racoritor si sanatos

 

INGREDIENTE

  • caise
  • zahar sau miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de caise:

Se spala caisele,se rup in jumatati ,se pun intr-o oala la fiert. Apa sa acopere de 3 degete caisele. Se lasa sa fiarba inca 5 minute dupa ce au inceput sa clocoteasca.Se scot cu o paleta, se mixeaza se adauga zahar sa u miere dupa gust. Se pun in sticle cat mai fierbinti,se capseaza si se mai fierb la bain-marie inca 15 min. dupa ce a inceput apa din oala sa clocoteasca. Se lasa sa se raceasca in apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de caise" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Bunica 1

09.07.2009, 18:46

Primul venit, primul servit. Servit asa cum se cuvine, ca portie.

silvi0ara 1

18.07.2010, 19:56

Imi place,o sa incerc si eu reteta ta.

mihaelar63 1

07.07.2019, 21:42

Vreau si eu nectar . Caise acum am adus o galeata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

ieri la 23:04

Bomboane din biscuiți - Un desert delicios al copilăriei

ieri la 15:34

Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa

pe 19.05 la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de caise