Nectar de caise

de Bunica in Sirop / Compot, 5 Iul 2009 | 10483 vizualizari

 

Vitaminizant, racoritor si sanatos

 

INGREDIENTE

  • caise
  • zahar sau miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de caise:

Se spala caisele,se rup in jumatati ,se pun intr-o oala la fiert. Apa sa acopere de 3 degete caisele. Se lasa sa fiarba inca 5 minute dupa ce au inceput sa clocoteasca.Se scot cu o paleta, se mixeaza se adauga zahar sa u miere dupa gust. Se pun in sticle cat mai fierbinti,se capseaza si se mai fierb la bain-marie inca 15 min. dupa ce a inceput apa din oala sa clocoteasca. Se lasa sa se raceasca in apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de caise" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Bunica 1

09.07.2009, 18:46

Primul venit, primul servit. Servit asa cum se cuvine, ca portie.

silvi0ara 1

18.07.2010, 19:56

Imi place,o sa incerc si eu reteta ta.

mihaelar63 1

07.07.2019, 21:42

Vreau si eu nectar . Caise acum am adus o galeata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Compot de caise