Nectar de mere

de jolygina in Cocktail, 25 Sep 2010 | 15821 vizualizari

 

ceva racoros si facut pentru prima data .sper sa va placa......

 

INGREDIENTE

  • 3 litri jumate de apa
  • 1 kg zahar
  • putina scortisoara
  • zeama de la 2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de mere:

Se curata merele ,

intre timp punem apa cu zaharul la fiert ,

cand a inceput sa clocoteasca apa si s-a topit  zaharul se adauga merele taiate cubulete si se lasa sa fiarba cam 20-30 min pana cand se lasa pe fundul oalei sau verificam cu o scobitoare sa vedem daca s-au inmuiat

scoatem merele si le pasam cu jumatate din sucul obtinut dupa care amestecam cantitatea pasata cu sucul ramas ,

la sfarsit adaugam scortisoara si zeama de lamaie !

Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

lilik 1

02.10.2010, 20:27

ce sete mi-e5

adasev12 1

05.10.2010, 00:06

buna...dar cate mere trebuie...ca nu ai scris....?

jolygina 1

07.10.2010, 01:29

uf firar sa fie am gresit ,de fapt am uitat sa scriu trebuie cam 1,500g mere
mersi frumos adasev12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tuica fiarta