Nectar de mere

de jolygina in Cocktail, 25 Sep 2010 | 11792 vizualizari

 

ceva racoros si facut pentru prima data .sper sa va placa......

 

INGREDIENTE

  • 3 litri jumate de apa
  • 1 kg zahar
  • putina scortisoara
  • zeama de la 2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de mere:

Se curata merele ,


intre timp punem apa cu zaharul la fiert ,


cand a inceput sa clocoteasca apa si s-a topit zaharul se adauga merele taiate cubulete si se lasa sa fiarba cam 20-30 min pana cand se lasa pe fundul oalei sau verificam cu o scobitoare sa vedem daca s-au inmuiat


scoatem merele si le pasam cu jumatate din sucul obtinut dupa care amestecam cantitatea pasata cu sucul ramas ,


la sfarsit adaugam scortisoara si zeama de lamaie !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

lilik 1

02.10.2010, 20:27

ce sete mi-e5

adasev12 1

05.10.2010, 00:06

buna...dar cate mere trebuie...ca nu ai scris....?

jolygina 1

07.10.2010, 01:29

uf firar sa fie am gresit ,de fapt am uitat sa scriu trebuie cam 1,500g mere
mersi frumos adasev12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv placinta cu branza de vaci
  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara visinata