Sangria cu vin roze, zmeura si grepfrut

de Bucataras in Cocktail, 4 Iul 2017 | 2795 vizualizari

 

Astazi te voi te voi invata cum sa prepari o bautura ideala pentru o zi de vara: Sangria cu vin roze si zmeura.
Reteta video, pas, cu pas, o gasesti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 1 sticla de vin roze
  • 200 ml Aperol
  • 200 ml suc proaspat de grefruit roz
  • 100 g de grefruit cubulete
  • 100 de grame de zmeura
  • 50 ml suc lamaie
  • menta
  • gheata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sangria cu vin roze, zmeura si grepfrut:

Cu cateva ore inainte de preparare, pune fructele in carafa, acopera-le cu o treime din vin apoi lasa-le la frigider pentru 2 - 3 ore.

Apoi pune in carafa frunzele de menta, sucurile de fructe, vinul si aperol, adauga gheata si amesteca cu o lingurita.

Paharele le vom decora cu coaja de grefruit si menta proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sangria cu vin roze, zmeura si grepfrut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

dantes 1

06.07.2017, 14:09

Super!

Adi 1

06.07.2017, 20:57

Foarte bun!

Rahela Velicu 1

17.07.2017, 11:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cocktail tricolor cu capsuni