Negresa

de izulika in Prajituri, 15 Ian 2011 | 9884 vizualizari

 

Toate laudele mamei mele, care m-a invatat sa fac aceasta prajitura :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana si 1/2 lapte
  • 1 cana si 1/2 zahar
  • 1 cana si 1/2 faina
  • 1/2 pachet margarina
  • 1 plic bicarbonat de sodiu
  • esenta de rom
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic glazura de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

O cana si jumatate de zahar, se amesteca cu 3 linguri de cacao apoi se adauga o cana si jumatate lapte se amesteca bine si se da la foc incet


Cand a inceput sa se incalzeasca se adauga un plic de bicarbonat 15g, si 1/2 pachet margarina


Se amesteca pana cand margarina se topeste


Albusul se separa de galbenus


Albusul se bate spuma, iar galbenusul se amesteca cu 2 linguri de ulei


Cand compozitia este calduta se adauga galbenusul,apoi faina, si esenta de rom se amesteca bine apoi se adauga si albusul


Se unge si se tapeteaza o tava ,se adauga compozitia


Se da la cuptorul preincalzit, timp de 30-40 de minute


Dupa ce se scoate din cuptor se lasa putin la racit, se topeste ciocolata dupa instructiunile de pe plic si se intinde peste

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Angelina_Elena 1

30.01.2012, 17:03

La Multi Ani!!!

Lau 1

30.01.2012, 17:06

la multi ani

Marynela16 1

16.01.2013, 21:33

Asta chiar e pufoasa..Yammy!! ps am testat-o

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de 8 martie