Negresa a la Miha

de LUK in Prajituri, 8 Aug 2011 | 7788 vizualizari

 

Prajitura Negresa este facuta dupa reteta Mihai,"Negresa cu ciocolata alba si nuci caramelizate"..Eu am facut varianta simpla. Multumesc ..a fost foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150gr zahar
  • 100ml ulei
  • 200ml lapte
  • 250gr faina
  • 3 linguri gem(de care va place)
  • 3 linguri de cacao
  • 1 praf de copt
  • putina sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa a la Miha:

Haideti sa vedem cum se prepara aceasta delicioasa negresa

Mixam bine ouale cu zaharul si cu un praf de sare pana cand isi dubleaza volumul.Adaugam apoi uleiul si mixam in continuare.Punem si gemul si amestecam usor.Turnam si laptele si amestecam.Incorporam cacao si praful de copt in faina apoi o turnam usor peste compozitia lichida.Omogenizam.

Ungem o tava cu unt si turnam compozitia.Coacem cca 40min in cuptorul preincalzit la 150 de grade(foc mediu).Inainte de portionare lasati negresa sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa a la Miha" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresă cu caramel şi piure de castane