Negresa a la Miha

de LUK in Prajituri, 8 Aug 2011 | 4737 vizualizari

 

Prajitura Negresa este facuta dupa reteta Mihai,"Negresa cu ciocolata alba si nuci caramelizate"..Eu am facut varianta simpla. Multumesc ..a fost foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150gr zahar
  • 100ml ulei
  • 200ml lapte
  • 250gr faina
  • 3 linguri gem(de care va place)
  • 3 linguri de cacao
  • 1 praf de copt
  • putina sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa a la Miha:

Haideti sa vedem cum se prepara aceasta delicioasa negresa


Mixam bine ouale cu zaharul si cu un praf de sare pana cand isi dubleaza volumul.Adaugam apoi uleiul si mixam in continuare.Punem si gemul si amestecam usor.Turnam si laptele si amestecam.Incorporam cacao si praful de copt in faina apoi o turnam usor peste compozitia lichida.Omogenizam.


Ungem o tava cu unt si turnam compozitia.Coacem cca 40min in cuptorul preincalzit la 150 de grade(foc mediu).Inainte de portionare lasati negresa sa se raceasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa a la Miha" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mamaieelena 1

11.08.2011, 07:20

ionela2682 1

11.08.2011, 13:42

LUK 1

11.08.2011, 14:54

Mamaie,Ionela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34

Cartofi franțuzești

de RODIMUR 1

ieri la 16:32