Negresa cu aroma de portocale

de Angelina_Elena in Prajituri, 16 Noi 2012 | 4050 vizualizari

 

By Dia(conta)! Multumesc frumos draga mea, e foarte buna!:-*>:D

 

INGREDIENTE

Blat:
  • 250 g unt
  • 250 g faina
  • 180 g zahar
  • 100 g ciocolata neagra
  • 4 oua
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri nesquik
  • 1 lingura esenta de portocale Dr. Oetker
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
In plus:
  • patratele de ciocolata Kandia cu portocala si scortisoara
  • 50 g ciocolata neagra
  • 1 lingura lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu aroma de portocale:

Untul, ciocolata rupta bucatele, zaharul si cacaua le punem intr-un vas pe baie de aburi sa se topeasca. Nu trebuie sa fiarba.


Lasam amestecul sa se raceasca putin, dupa care punem esenta de portocale galbenusurile unul cate unul, mixand bine dupa fiecare.


Punem apoi faina cernuta cu praful de copt.


Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi le incorporat in restul compozitiei amestecând usor cu o spatula.


Tapetam o tava cu hartie de copt si putin ulei, apoi turnam compozitia.


Se da tava la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute.


Dupa ce s-a racit blatul,am topit pe baie de aburi ciocolata impreuna cu laptele.


Apoi punem cate o jumatate de lingurita de ciocolata peste fiecare cub de prajitura, apoi asezam deasupra fiecaru-i patratel de negresa cate un patratel de ciocolata.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu aroma de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

Angelina_Elena 1

19.11.2012, 11:38

Gabytza

bahna_violeta 1

21.11.2012, 16:30

Angelina_Elena 1

21.11.2012, 16:45

Violeta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresă a la Merișor