Negresa cu ciocolata si piersici

de alilianaa in Prajituri, 1 Sep 2014 | 1512 vizualizari

 

M-am inspirat de la Ruxy ( negresa cu afine), am redus cantitatile si a iesit o grozavie. Multumesc Ruxy. Este cea mai buna negresa pe care am facut-o vreodata si fara falsa modestie si cea mai buna pe care am mancat-o. Gustul de ciocolata se simte din plin si pentru ca tot aveam piersicile de toamna gata coapte in pom, parca era pacat sa nu adaug si ceva fructe.

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt plus 1/2 lingurita unt
  • 50 g ciocolata
  • 140 g zahar
  • un plic zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 oua
  • o lingura cacao
  • 2 linguri apa minerala
  • 7 linguri faina
  • o lingura zahar pudra
  • bombonici de ciocolata ( optional)
  • 4 piersici
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu ciocolata si piersici:

Untul se pune la topit impreuna cu cicolata. Cand s-au topit adaugam zaharul vanilat,un praf de sare, zaharul si mixam bine. Punem compozitia la racit si cand a indeplinit aceasta conditie adaugam ouale rand pe rand si mixam. Adaugam praful de copt si cacaua si mixam. Adaugam apa minerala, omogenizam. Punem si faina, lingura cu lingura si amestecam. Se ia oala aparatului multicooker si cu 1/2 lingurita unt o ungem. Turnam compozitia. Punem piersicile taiate feliute, presaram zahar pudra vanilat peste ele si bombonicile de ciocolata.


Introducem oala in aparat, setam din Menu programul Bake si temperatura de 180 grade pentru 40 minute.


Cand este gata, scoatem prajitura, o lasam la rece si o pudram cu zahar vanilat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu ciocolata si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

alilianaa 1

02.09.2014, 21:13

La vinia, chiar e...

RuxyRux 1

02.09.2014, 21:47

Cu mare drag si bucurie!

Rocsi 1

03.09.2014, 10:54

Delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu nuca si glazura de ciocolata