Negresa cu mere (de post)

de mirela0911 in Prajituri, 31 Mar 2015 | 16430 vizualizari

COMENTARII (25)

Gicuta 1

31.03.2015, 12:55

Foarte buna!

reisnaor_2006 1

31.03.2015, 12:56

MotanLaOale 1

31.03.2015, 13:05

buna buna

Carmen 1

31.03.2015, 13:09

super

Gherca Daniela 1

31.03.2015, 13:28

arata foarte bine!

cristinutanicolita 1

31.03.2015, 13:49

Delicioasă

deyutzky 1

31.03.2015, 14:10

Imi place arata tare bine!

mirela0911 1

31.03.2015, 14:18

Va multumesc!

simona72 1

31.03.2015, 15:05

Ce idee faina cu merele puse in negresa!

miki_a 1

31.03.2015, 15:18

Bunaaa!!!

Bya Ralu 1

31.03.2015, 15:25

gaby_gabytza 1

31.03.2015, 15:33

vreaaaaaau si eu

Ksenya 1

31.03.2015, 16:32

imi plac merele !

Geanina87 1

31.03.2015, 17:02

adry88 1

31.03.2015, 17:29

Merisor 1

31.03.2015, 19:08

Ce bunatate!

Panacris 1

31.03.2015, 20:45

Corinuta 1

31.03.2015, 21:52

Arata tare bine! Bravo Mire

MOKUSKA 1

31.03.2015, 22:05

ce inalta eeee . minunata

mirela0911 1

31.03.2015, 23:05

Va multumesc!

tarasmariana 1

03.04.2015, 05:43

Delicioasa!

Valclaudia 1

19.12.2015, 07:07

excelenta!

dantes 1

19.12.2015, 07:53

Delicioasa!

aia 1

09.08.2017, 15:30

'un borcan mic' adica cam cit de mic?
sau mere rase: cite mere?
?

mirela0911 1

09.08.2017, 16:38

Aia, un borcan de 380 g sau 4-5 mere, in functie de cat de mari sau mici sunt merele! Multumesc pt vizita!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Negresa de post