Negresa cu ness si cocos

de ianculubita in Prajituri, 21 Oct 2013 | 1938 vizualizari

 

Am modificat putin reteta iar cacao,am inlocuit-o cu ness

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 200g unt
  • 4linguri ness
  • 200g faina
  • 1cana zahar
  • 1praf de copt
  • 300ml lapte condensat
  • 100g nuca de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu ness si cocos:

Facem o crema fina din unt moale la temperatura camerei si zahar,adaugam pe rand ouale amestecand energic dupa fiecare apoi nessul si la urma faina amestecata cu praful de copt si cernuta.


Intr-un bol amestecam laptele condensat cu nuca de cocos.


Rasturnam aluatul in tava cu hartie de copt,deasupra din loc in loc punem cu lingura gramajoare de cocos apoi cu un bat de frigarui amestecam compozitia si lasam tava la cuptor 40-50min;dupa ce s-a racit o scoatem o pudram cu zahar si servim.


Laptele meu condensat a fost de fapt Dulce de leche de aceea crema de cocos nu e alba

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu ness si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adry88 1

21.10.2013, 15:06

yammy!

Renataedina 1

21.10.2013, 15:43

dELICIOS

ianculubita 1

22.10.2013, 09:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata