Negresa lipicioasa cu cafea, zmeura si budinca de cacao

de simona72 in Prajituri, 19 Oct 2016 | 3693 vizualizari

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

19.10.2016, 09:22

buna buna

Renataedina 1

19.10.2016, 09:29

mirela0911 1

19.10.2016, 09:35

Vreau și eu o bucata lipicioasa!

anca_rm 1

19.10.2016, 09:53

o negresa minunata , vreau si eu

Cris2711 1

19.10.2016, 13:03

Hop si io buna tare

Rahela Velicu 1

19.10.2016, 14:08

Bucataras Medi 1

19.10.2016, 14:54

Vreau si eu o lipicioasa!

T I M E A 1

19.10.2016, 15:48

Buna praji ai facut

simona72 1

19.10.2016, 16:54

Multumec frumos!

Merisor 1

19.10.2016, 17:23

Ce combinatie faina ai facut aici!

Constelatialeu 1

19.10.2016, 17:35

Adica Mustaciosul s-a lipit de-o negresa?

Bunica 1

19.10.2016, 17:47

Lipicioasă de cine?)

Rocsi 1

19.10.2016, 21:10

Eu imi imaginez ce delicioasa a iesit! Si eu am observat ca negresa are alta consistenta la temperatura camerei si alta daca o bagi in frigider!

Catalina L 1

19.10.2016, 21:44

f reusita , bravo Simona

RuxyRux 1

19.10.2016, 22:09

iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase, pentru aprecierile minunate, pentru ca ai ales sa probezi reteta mea...pentru gandurile calde...esti atat de scumpa...si-mi esti extrem de draga Simonici! Sunt fericita ca te-a incantat reteta mea...iar reteta pe care ai adus-o cu ideile tale...e deosebita!

simona72 1

19.10.2016, 23:26

Multumesc fete dragi! Ma bucur ca va placut!

simona72 1

19.10.2016, 23:27

Rux, sentimentul este reciproc am declarat atunci cand am gusta ca este the best

RuxyRux 1

19.10.2016, 23:31

Esti o scumpa...te imbratisez cu mare drag!

RuxyRux 1

19.10.2016, 23:32

Stii Simo, cand ii spun fetei mele ca vreau sa fac negresa...imi spune o faci pe aia da? Prin "aia" se intelege ce ai preparat tu )))

Gherca Daniela 1

20.10.2016, 16:46

mmm, o bunatate!

Rahela Velicu 1

20.10.2016, 21:34

dantes 1

21.10.2016, 08:57

Super!

Ksenya 1

21.10.2016, 09:48

ce bine arata.....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ness