Negrese Americane - Brownies

de -Miti- in Prajituri, 7 Noi 2010 | 12069 vizualizari

 

Fara nici un dubiu,romancele se pricep la facut prajituri si dulciuri,sunt experte..Eh,eu nu intru in aceasta categorie. Mie imi plac retetele rapide si nu cred ca as fi in stare sa coc o prajitura cu foi. Paine fac,dar din cea artizanala,care se amesteca cu lingura de lemn,nu-mi place sa ma murdaresc cu aluat.
Reteta asta de negrese se amesteca cu lingura,nu e complicata si ma descurc pana si eu.Nu e mare filozofie.Numai de n-ar avea atatea calorii!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana unt sau margarina
  • 1/2 cana cacao
  • 1 cana zahar
  • 2 oua
  • 1-2 zahar de vanilie
  • 1/2 cana faina
  • 1/4 lingurita sare
  • Optional:1-2 cani de stafide,nuci,chipsuri sau bucatele de ciocolata,marshmallow,M&M
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negrese Americane - Brownies:

Se da drumul la cuptor.

Se amesteca untul cu cacao si se amesteca.

Se adauga zaharul .

Se adauga ouale unul cate unul si se amesteca bine.

Se adauga vanilia,faina si sarea si se amesteca numai pana cand nu se mai vede faina.

Se adauga ingredientele optionale.

Se pune compozitia intr-o forma patrata si se da la cuptor cam 25 minute.

Nu se tine prea mult caci devine prea uscat.Se face testul cu scobitoarea si e gata cand iese inca umeda.

 

TIPS-URI

1

sa o scoti cand e scobitoarea inca umeda,altfel iese prea uscata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese Americane - Brownies" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

-Miti- 1

12.12.2010, 11:21

nyco,era cacao dulce? eu folosesc neindulcita.Nu trebuie lasata sa se coaca precum alte prajituri.Bagi o scobitoare in ea si cand e inca umeda e gata negresa,altfel se intareste.Am avut si eu un dezastru in bucatarie ieri,dar asa invatam!

nyco 1

12.12.2010, 21:56

mersi mitinita.cacaoa era de la copil si da era dulce tare.am sa mai incerc intro zi si am sa-ti zic cum a iesit

nyco 1

14.12.2010, 20:13

A iesit prajitura foarte buna.Se vede diferenta: focul mai mic si cacaoa cu mai putin zahar.MERSI si e super usor de facut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu bezea