Nescafe frappe

de Corinuta in Cafea, 17 Iul 2010 | 4862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pliculete de cafea ness
  • 2 pliculete de zahar
  • 50 ml apa rece
  • 100 ml lapte
  • 2-3 cuburi de gheata
  • frisca ptr ornat
  • scortisoara
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nescafe frappe:

Se pun in blender cafeaua, zaharul si apa rece si se mixeaza 2-3 minute pana devine spuma.


Intr-un pahar inalt se toarna spuma, cuburile de gheata si laptele.


Se orneaza cu frisca, iar deasupra se presara scortisoara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Nescafe frappe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

17.07.2010, 11:12

si pentru mine mai e?imi place mult

Corinuta 1

17.07.2010, 11:16

S-a facut Nadina!

Corinuta 1

17.07.2010, 11:16

Rocsi nu mai e, dar fac rapid unul ptr tine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Italia intr-o ceasca...de cafea