Șnițel de porc în crustă de mălai

de Rita Ilies in Porc, 13 Mai 2015 | 17891 vizualizari

COMENTARII (34)

Panacris 1

13.05.2015, 11:52

Interesant! De probat!

daniastefania 1

13.05.2015, 11:53

Arata bine!

simona72 1

13.05.2015, 11:57

E super crusta aia!

Rita Ilies 1

13.05.2015, 11:57

Așa-i de bun!

MotanLaOale 1

13.05.2015, 12:03

interesant

Rita Ilies 1

13.05.2015, 12:04

Merci, țițu!

diaconta 1

13.05.2015, 12:30

Nu cred ca-i bun

tarasmariana 1

13.05.2015, 12:30

Rita Ilies 1

13.05.2015, 12:39

Die, cu tine-s lămurită! Nimic nu-i bun pt tine. )))

poa 1

13.05.2015, 12:48

mirela0911 1

13.05.2015, 13:11

Delicios snitelul asta!

Gherca Daniela 1

13.05.2015, 13:15

Bun,bun!

Rita Ilies 1

13.05.2015, 13:18

miki_a 1

13.05.2015, 13:24

Merita proba! Prea bine arata, si mai ales facut la cuptor!

Rita Ilies 1

13.05.2015, 13:46

E super bun! Și poți face și cu piept de pui, sau pulpe dezosate.

Bya Ralu 1

13.05.2015, 13:59

Super,nu am mai mancat

Rita Ilies 1

13.05.2015, 14:15

Să faci și să mănânci!

cristinutanicolita 1

13.05.2015, 14:21

Rita Ilies 1

13.05.2015, 14:37

mihaelar63 1

13.05.2015, 15:03

Asa-mi plac mie la cuptor totusi la marinada as folosi ori iaurt ori unt . Tu de ce le-ai ales pe amandoua ? Sau asa a fost inspiratia momentului ?

Constelatialeu 1

13.05.2015, 15:19

Interesanta reteta,de pus la seif..

Catalina L 1

13.05.2015, 17:51

Rita Ilies 1

13.05.2015, 19:30

Mihaela, îmi place untul la marinată pentru că nu lasă carnea coaptă în cuptor să devină seacă.

Rita Ilies 1

13.05.2015, 19:31

Cleme, pune-o sub lacăt și-nghite cheia.

Rocsi 1

13.05.2015, 20:11

Cat de faine pot fiiiii...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos