Nourasi de cocos

de Anastasia in Dulciuri, 16 Ian 2011 | 1858 vizualizari

 

Va prezint cu drag noua gospodina a casei :) nepotica mea Olguta !

 

INGREDIENTE

pentru 15 bucati:

  • 80 gr fulgi de cocos
  • 80 gr zahar pudra
  • 2 albusuri
  • 2 lingurite faina de porumb
  • 1/2 ciocolata amaruie pentru glazurat
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nourasi de cocos:

1. Albusurile se bat cu zaharul farin intr-o

spuma alba care nu e teapana si inca

curge de pe tel.

2. Se incorporeaza faina de porumb

si nuca de cocos, continuind sa mixati

cateva secunde pana sa incorporat.


3. Repartizati cu o lingurita cate un nouras

intr-o tava asternuta cu folie unsa cu

putina grasime, coaceti la 150 de gr C

cuptor preaincalzit 15~20 de minute.

4. Le scoateti din tava dupa ce s-au racit

si le glazurati cu ciocolata

topita la bain-marie




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Nourasi de cocos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Anamaria7 1

17.01.2011, 23:18

ce micuta dibace ai

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:33

grozavi

Anastasia 1

22.04.2012, 08:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Noire